Verzenden - retouren

Verzenden en retourneren

Versturen & verzendkosten

Wij proberen je bestelling altijd in 1 tot 3 werkdagen klaar te maken om te overhandigen aan DHL. Je ontvangt vervolgens de bestelling in 1 à 2 werkdagen. Onze voorraad is ruim, maar voor grote hoeveelheden kun je het beste contact met ons op nemen, dit om teleurstelling te voorkomen. Versturen gaat automatisch naar het door u opgegeven adres. Voordat het pakket verstuurd wordt, moet de betaling bij ons binnen zijn (iDEAL, Paypal etc). Wij zijn afhankelijk van onze pakketdienst (DHL), DHL levert normaal gesproken binnen 24-48 uur.

Verzendkosten:

Orderwaarde onder €40,00 –  €5,95 (€6,95 België)

Orderwaarde boven €40,00 – GRATIS

Alle Farmer Socks®, metalen borden en andere kleine producten kunnen verzonden worden via brievenbuspost voor €4,95 (€4,49 België). Tijdens het bestelproces zullen automatisch de verzendkosten berekend worden.

Wij verpakken onze bestellingen in goede gebruikte dozen. Dit kan een doos van een leverancier zijn, een van pakketten die we zelf binnen krijgen, maar ook een doos uit een restpartij of een overproductie.  Door dozen te hergebruiken kunnen we het milieu enorm ontlasten.

Betaalmethoden

Ideal: Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Paypal: Dit is een veilig internet-betalingssyteem. Via PayPal kun je snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Bij Paypal moet je zelf een PayPal Account aanmaken, meer informatie hierover vind je op de website van PayPal. Klik HIER om naar de informatiepagina van PayPal te gaan.

Bancontact / Mister Cash

KBC/CBC Betalingen

Creditcard

Retourneren

Gepersonaliseerde producten zijn niet retourneerbaar.

Alle andere bestelde product(en) kun je binnen 14 werkdagen vanaf de dag van ontvangst retourneren. Je hoeft hier geen reden voor op te geven. Het product dient met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden. De kosten voor retourneren zijn altijd voor de koper. Jouw aankoopbedrag wordt gecrediteerd en teruggestort op het rekeningnummer dat bij ons bekend is. Je kunt dit teruglezen op de website van de Consumentenbond “wet koop op afstand”. Het wettelijk termijn voor het crediteren van het aankoopbedrag is 14 dagen, wij crediteren 3 dagen na ontvangst van de goederen.

 

Heb je vragen over betalen, verzenden of retour sturen van jouw bestelling? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. 

© 2024 thefarmer, Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.