John Deere vernieuwt Precisielandbouwtechnologie

John Deere vernieuwt Precisielandbouwtechnologie

, Von jesper spreeuwers, 3 min Lesezeit

Nieuwe John Deere G5-displayfamilie

Met de gloednieuwe G5-displayfamilie levert John Deere de nieuwste technologie direct aan haar klanten.

John Deere biedt al vele jaren betrouwbare Precisielandbouwtechnologie met hoge prestaties aan. In 2023 worden alle essentiële onderdelen van de geavanceerde apparatuur vernieuwd, zodat ze klaar zijn voor de toekomst. Belangrijke onderdelen zijn de gloednieuwe John Deere G5-displays en het nieuwe JDLinkTM M-modem. Deze updates maken de John Deere Precisielandbouwtechnologie sneller, krachtiger en beter betaalbaar voor elke boer en loonwerker.

De nieuwe John Deere G5-displayfamilie

Met de gloednieuwe G5-displayfamilie levert John Deere de nieuwste technologie direct aan haar klanten. Full HD-resolutie, extra geheugen en groter verwerkingsvermogen maken van de G5-monitor een van de krachtigste displays die momenteel beschikbaar zijn. Er zijn twee draagbare versies, die kunnen worden gebruikt voor alle merken, twee geïntegreerde monitors voor specifieke John Deere-machines en naar keuze kan een extra monitor worden aangesloten. Het G5-display is 10,1 inch en het G5Plus-display 12,8 inch, wat betekent dat de G5-displayfamilie tot 33% meer ruimte biedt voor kaarten en informatie dan zijn voorgangers. De beide draagbare displays bieden extra bescherming dankzij hun waterbestendigheid (IP65). De John Deere G5Plus wordt standaard geleverd met AutoTrac™ en Sectie Controle. Uiteraard zijn ook deze nieuwe displays volledig AEF ISOBUS-compatibel.

Alle G5-displays hebben de betrouwbare en vertrouwde gebruikersinterface van de Generatie 4-displays. Dankzij de combinatie van moderne technologie en een vertrouwde gebruikersinterface gaan de prestaties direct omhoog, zonder dat eerst veel tijd moet worden besteed aan bijleren. Het nieuwe licentieprogramma voor geavanceerde functies betekent dat boeren en loonwerkers alleen betalen voor wat ze nodig hebben en de vooraf te betalen kosten lager zijn. Er worden regelmatig software-updates ontwikkeld en deze zorgen ervoor dat de G5-displayfamilie al klaar is voor de toekomst.

Het G5Plus Universeel-display en het G5 Universeel-display kunnen later dit jaar worden besteld. Het G5Plus CommandCenterTM en G5 CommandCenterTM zijn vanaf modeljaar 2024 beschikbaar op John Deere-machines.

John Deere Precisielandbouw G5 Display JDLink M modem

Het nieuwe John Deere JDLinkTM M- en R-modem

Boeren en loonwerkers met een gemengd machinepark kunnen blijven profiteren van connectiviteit tussen machines en de cloud. Het gloednieuwe JDLinkTM M-modem biedt een betaalbaar alternatief voor het vertrouwde JDLinkTM R-modem. Het JDLinkTM M-modem is een plug-and-play-oplossing, waardoor gemengde machineparken gemakkelijk volledig kunnen worden uitgerust. De JDLinkTM M- en R-modems zijn compatibel met het SAE J1939-protocol en kunnen meer dan 14 gegevenspunten die afkomstig zijn vanaf verschillende machinemerken verwerken. Deze compatibiliteit maakt het beheer van een volledig gemengd machinepark in slechts één portaal mogelijk: het John Deere Operations CenterTM.

De John Deere StarFireTM 7000

De John Deere StarFireTM 7000 werd vorig jaar geïntroduceerd, samen met het nieuwe StarFire™ RTK-signaal. Met een RTK-nauwkeurigheid van 2,5 cm en een pull-in-tijd van minder dan 8 minuten, biedt het nieuwe StarFireTM RTK-signaal een heel aantrekkelijke mogelijkheid om te beginnen met RTK. De John Deere StarFireTM 7000 presteert met nog betere connectiviteit dan eerdere generaties dankzij de toevoeging van Galileo- en Beidou-satellietsignalen. De John Deere StarFireTM 7000-ontvangers kunnen al worden besteld en zijn vanaf nu leverbaar.

StarFire 7000

Het John Deere Operations CenterTM

JDLinkTM biedt gratis connectiviteit in twee richtingen voor het automatisch uploaden van gewas- en machinegegevens naar het John Deere Operations Center™. Met continue updates wordt het Operations Center constant verbeterd en aangepast aan toekomstige behoeften. Het blijft gratis beschikbaar voor mobiele apparaten en op het web.

De nieuwe basisbenodigdheden voor John Deere Precisielandbouwtechnologie maken slimme landbouw gemakkelijker voor klanten. De technologie wordt steeds gemakkelijker om te gebruiken, raakt steeds meer geautomatiseerd en werkt al naadloos. Alle functies en de geavanceerde lokale dealerservice en expertise maken de bedrijven van boeren en loonwerkers productiever, winstgevender en duurzamer.

 

Bron:

https://www.deere.nl/nl/ons-bedrijf/nieuws-en-media/nieuws-en-persberichten/2023/nieuwe-5g-displayfamilie.html 

Alke Hedemann

Public Relations Specialist

Impexstraße 3 • 69190 Walldorf • Duitsland
Telefoonnummer: +49 160 93326553
E-mail: HedemannAlkeM@JohnDeere.com

 

 


© 2024 thefarmer, Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

  Anmeldung

  Haben Sie Ihr Passwort vergessen?

  Sie haben noch kein Konto?
  Konto erstellen