NEW HOLLAND VIERT HET 60 JARIGE JUBILEUM VAN DE ZELFRIJDENDE VELDHAKSELAAR

NEW HOLLAND VIERT HET 60 JARIGE JUBILEUM VAN DE ZELFRIJDENDE VELDHAKSELAAR

, door jesper spreeuwers, 4 min lezen

New Holland viert deze belangrijke mijlpaal met een speciale 60th Anniversary-editie met kenmerkende jubileum-styling en unieke voordelen envoorziet ook een reeks demonstraties in verschillende Europese landen om te laten zien hoe de FR Forage Cruiser klanten kan helpen bij het beheren van een rendabele en duurzame voederwinning business.

New Holland Agriculture viert dat het 60 jaar geleden is dat de eerste zelfrijdende veldhakselaar werd geproduceerd en de legendarische getrokken veldhakselaar SP818 in een zelfrijdende machine werd getransformeerd. Sindsdien loopt New Holland voorop in de hakselaarbranche, met vele baanbrekende primeurs die een revolutie teweeg hebben gebracht in de sector.

New Holland zet deze belangrijke mijlpaal in de verf met een speciale 60th Anniversary-editie van de FR Forage Cruiser voor alle machines die voor het volgende seizoen worden geproduceerd. De machines onderscheiden zich door een speciale jubileum-styling met een 60th Anniversary-sticker, zilveren sierletters en zilveren blad om de geavanceerde technologieën en uitzonderlijke prestaties van de machine te symboliseren. De Special Edition-veldhakselaars bieden bovendien unieke voordelen, zoals standaard MyPLM®Connect, UpTime-oplossingen en UpTime-garantie volgens de markt.

New Holland zal ter gelegenheid van dit jubileum uitgebreid demonstreren met de veldhakselaar in de belangrijkste Europese markten voor veldhakselaars waaronder de Benelux, Tsjechië, Frankrijk, Duitsland, Italië en het VK.

De FR Forage Cruisers, met speciaal ontworpen 60th Anniversary Demo Tour-styling, zullen landbouwers uit deze landen de gelegenheid bieden om hun uitzonderlijke productiviteit en kwaliteitsoutput voor maïs en gras in eigen persoon te ervaren.

Henrik Aaskov Hansen, Global Product Manager voor New Holland zelfrijdende veldhakselaars: “De afgelopen 60 jaar hebben veldhakselaars van New Holland de prestatiegrenzen voortdurend verlegd en silage van topkwaliteit geleverd om aan de hoogste eisen van veehouders te voldoen. Meer recentelijk hebben onze FR Forage Cruisers ook hun onschatbare waarde bewezen in de biomassaproductie, een sector die zich snel ontwikkelt als reactie op de groeiende vraag naar duurzame brandstoffen. Terwijl we deze belangrijke mijlpaal vieren, demonstreren de veldhakselaars van New Holland hoe hun veelzijdigheid onze klanten helpt hun winstgevendheid te verbeteren en de mogelijkheden van nieuwe inkomstenstromen ten volle te benutten.”

FR Forage Cruiser: ultieme veelzijdigheid, productiviteit en gewaskwaliteit
De veldhakselaars van New Holland leveren compromisloze gewaskwaliteit en doorvoer. De beproefde kenmerken van de Power Cruise™ zorgen voor ultieme capaciteit op velden met verschillende gewasdichtheid, terwijl de ultramoderne maaiborden zich krachtig een weg banen door gras, maïs en hele gewassen.

U kunt op de FR Forage Cruiser vertrouwen voor toonaangevende hakselprestaties met kenmerken zoals de HydroLoc™-technologie, die een constante haksellengte garandeert, ongeacht het gewastype en variaties in de belasting, en de uitzonderlijk sterke messentrommel met een breed scala aan configuraties om aan alle vereisten te voldoen – van conventionele of gehakte silage tot biomassa.

De FR Forage Cruiser maakt gebruik van geavanceerde technologieën om silage van de beste kwaliteit te leveren voor zowel veevoer als biomassa-installaties. Een van deze technologieën is de toonaangevende ActiveLOC™-technologie, die de haksellengte automatisch kalibreert om de meest voedzame silage te garanderen, afhankelijk van de werkelijke vochtigheid van elk afzonderlijk zwad. De prijswinnende NutriSense™ NIR-sensortechnologie voor analyse van voedingsstoffen biedt waardevolle gegevens over de voedingswaarde van gewassen die door de veldhakselaar worden verzameld en die kunnen worden gevisualiseerd via het MyPLM Connect-portaal. Deze technologie helpt landbouwers weloverwogen beslissingen te nemen om hun gewassen zo winstgevend mogelijk op de markt te brengen en inputs exact af te stemmen om toekomstige opbrengsten te verbeteren. De FR Forage Cruiser heeft daarnaast het MyPLM Connect-telematicasysteem van New Holland aan boord, dat ervoor zorgt dat de landbouwer altijd met de machine is verbonden en dat de mogelijkheid biedt om realtime informatie te verzenden en te ontvangen om zo de efficiëntie, de productiviteit en de winstgevendheid te verbeteren.

Florian Schmitt, Product Marketing Manager Europa voor de zelfrijdende veldhakselaars van New Holland, zegt hierover: “De technologische evoluties op de huidige FR Forage Cruiser stellen de bestuurder in staat om een breed scala aan parameters op de machine in te stellen en zo de silagekwaliteit te verhogen. Of het nu gaat om het snijden van voer voor veeteelt of biomassa in verschillende gewassen voor biogastoepassingen, de FR Forage Cruiser stelt onze klanten in staat om hun zakelijk voordeel te doen met de optimale hakselkwaliteit van het gewas voor alle producttypen. De NIR-technologie biedt een gedetailleerde meting van de belangrijkste voedingswaarden; en door deze in een toegepaste omgeving te gebruiken, kunnen we onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit bieden en hen zo helpen bij het beheren van een rendabele en duurzame voederbusiness.”

 

*Bron: https://agriculture.newholland.com/eu/nl-nl/wie-zijn-wij/actueel/nieuws-en-evenementen/2021/new-holland-viert-het-60-jarige-jubileum-van-de-zelfrijdende-veldhakselaar

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter


© 2024 thefarmer, Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.